×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Personaliseren van notitieboeken

U kunt uw eigen notitieboeken voorzien van een persoonlijke touch door middel van een titel of logo, bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam, tekst of datum. Dat kunnen we op 2 manieren doen: (1) door middel van pregen op een notitieboek, uw tekst wordt dan in het boek gedrukt, of (2) door middel van folie waarbij uw tekst of logo op het notitieboek wordt bedrukt. Beide machines hebben we in huis. Hieronder vind je meer infomatie over beide technieken en voorbeelden. Voor beide technieken geldt een levertijd van 4-7 werkdagen.  

Foilmachine  Preegmachine

 

Folie

Met deze techniek wordt een folielaag op je notitieboek 'geplakt' door het gebruik van hitte. De folie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Goud, Zilver, Rood en Zwart. Ook met deze techniek is het mogelijk om teksten en logo's te gebruiken. Bij het gebruik van een logo kan deze maximaal 10cm hoog en 15cm breed zijn. Dit geeft dus meer mogelijkheden. Daarnaast zijn er geen kosten aan logo's verbonden. Alleen een goede zwart wit afbeelding. 

Voor het printen van teksten zijn verschillende lettertypen mogelijk:
Arial
Impact
Times
Segoe

De kosten voor het bedrukken van een notitieboek bedraagen €2,50 per regel. Dat geldt ook voor logo's. De levertijd van gepesonaliseerde notitieboeken bedraagt voor zowel tekst als logo 3-5 werkdagen. Bij ieder notitieboek waar dit mogelijk is kun je aangeven welk lettertype je wilt gebruiken en in welke kleur. Omdat de machine computergestuurd is kunnen we hier alle letters en symbolen gebruiken voor de tekst. Hieronder staan enkele voorbeelden van foliedruk.
 

Voorbeeld van folie op notitieboeken
Pregen

Deze techniek wordt ook wel embossing of stansen genoemd. Je drukt de naam door middel van hitte in de kaft van het notitieboek. Voor het pregen van teksten kunnen we alleen het letterype Helvetica gebruiken. Deze wordt in HOOFDLETTERS in het notitieboek gepreegd. Je kunt alle letters van het alfabet gebruiken, plus cijfers en de speciale tekens &, -, en de komma, punt en apostrof. De kosten bedragen € 2,25 per regel. Bij het notitieboek waar het pregen mogelijk is staat ook aangegeven hoeveel karakters u maximaal kunt gebruiken. De tekst wordt rechtsonder op het notitieboek gepreegd.  

Voorbeeld van foto's van pregen van Ciak Notitieboeken


Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.