×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Over 24Papershop

Onze liefde voor schrijven en notitieboeken was in 2009 de aanleiding om 24papershop.com (voorheen beautifulpapershop.com) te starten.

Wij bieden u graag notitieboeken en schrijfwaren aan van hoogwaardige kwaliteit waar u door wordt geïnspireerd, die opvallen door hun design en waar u met een goed en verantwoord gevoel in kunt schrijven. Alles om uw creativiteit te stimuleren. Wij noemen onze notitieboeken niet voor niets 'papieren schatkistjes'.

Onze doelstelling is om liefhebbers in aanraking te laten komen met deze notitieboeken. Zowel privé en zakelijk. En dat te combineren met een excellente dienstverlening, omdat wij geloven dat kwaliteit en service onze unieke kracht is. Wij willen u graag als fan van onze producten en onze webshop.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw notitieboek van een personal touch te voorzien door deze te pregen of te bedrukken met uw naam, tekst of logo. Ook leuk om een uniek cadeau te creëren. Wij staan klaar om u te helpen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze site of dienstverlening, dan kunt u ons e-mailen of bellen op 020-3629142. Wij staan klaar om u te helpen.

Wij wensen u in ieder geval veel (schrijf)plezier in onze webshop.

Arjen & Peggy
Oprichters 24papershop.com