×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Betalen

Wij hechten grote waarde aan een veilige manier van betalen. Wij maken dan ook gebruik van gecertificeerde Nederlandse payment service providers voor iDeal, Achteraf Betalen, Paypal, MisterCash en credit cards: MultiSafePay en Paypal. Uw gegevens worden gecodeerd en via een veilige verbinding verstuurd naar deze providers en uw bank. Samen met deze providers bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden:


iDEAL 
- Paypal
- MisterCash 
- Credit card 


Mocht u via één van bovenstaande betaalmethoden niet kunnen betalen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om te kijken naar andere mogelijkheden.  


De orderbevestiging en factuur krijgt u van ons via e-mail. Het is daarom belangrijk dat u het goede e-mailadres opgeeft. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.
 

iDEAL

Als u betaalt via iDEAL garanderen wij een directe levering van alle voorradige artikelen. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen bij ons. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaar staat. Alle grote banken bieden iDEAL aan, waaronder o.a. ABN AMRO, Rabobank, SNS bank, ASN, ING, Friesland Bank, etc. 

Voor meer informatie kunt u de website van iDeal bezoeken, de brochure iDeal online betalen via uw eigen bank downloaden of een demo bekijken over deze betaalmethode.

 

Paypal

U kunt bij ons ook betalen via Paypal, 's wereld meest gebruikte betaalmethode. Als u betaalt via Paypal garanderen wij een directe levering van alle voorradige artikelen.
Voor meer informatie kunt u de website van Paypal bezoeken. 

 

MisterCash

MisterCash is de Belgische tegenhanger van iDEAL. Als u betaalt via MisterCash garanderen wij een directe levering van alle voorradige artikelen. Sinds 2006 kunt u internettransacties met MisterCash uitvoeren. U betaalt in uw eigen internetbetaalomgeving. De banken die op dit moment MisterCash aanbieden zijn o.a. KBC, Belfius, AXA,ING, etc. 

Voor meer informatie kunt u de website van MisterCash bezoeken.


Credit Card

De creditcard betaalmethode is een betaalmethode waarbij de koper toestemming geeft om middels zijn creditcardmaatschappij geld van zijn rekening af te schrijven. Voor het betalen via credit card maken wij ook gebruik van MultiSafePay. Wanneer u deze betaalmethode selecteert wordt u ook direct veilig doorverbonden met de site van Targetpay. U vult uw creditcardnummer, de vervaldatum en security code van uw creditcard in. De gegevens worden direct gecontroleerd. Als de transactie is geautoriseerd wordt zowel u als wij daarvan op de hoogte gesteld. Het autorisatieproces neemt zeer weinig tijd in beslag. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vinden doorgaans plaats binnen 15 seconden. Uw credit card informatie wordt niet opgeslagen in een database en na gebruik direct verwijderd uit onze administratie. Uw bestelling wordt direct verstuurd.


Beveiliging

Uw gegevens worden verzonden via SSL: het Secure Socket Layer - Protocol. Voor de verzending van de creditcard gegevens maakt het protocol gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Wij slaan geen rekening- of credit card gegevens op.